duminică, 25 noiembrie 2012

Neutrogena Hand Cream

Brrr... a venit frigul, in perioda asta mainile au cel mai mult de suferit.Eu nu suport sa port manusi nici pentru frig nici cand fac curatenie si acest lucru imi pune mainile la grea incercare, dar am gasit o crema magica :) care ma ajuta de fiecare data sa am maini de printesa -cred ca si Cenusareasa o folosea :).
Este vorba de crema de maini de la Neutrogena, o crema care se aseamana mai mult cu o vaselina si care promite sa transforme mainile uscate si crapate in maini fine.
Advantaje:

1. Intra repede in piele
2. Fata de alte creme nu lasa mainile unsuroase
3. Iti transforma mainile repede
4. Are un miros placut
5. Functioneaza si pe coate, genunchi si talpi.Mai ales daca o aplici seara si tragi si o pereche de sosetute
6. O gasesti peste tot ata in farmacii cat si in hypermarket


Dezavantaje:
1. Ambalajul-orificiul pe unde iese e foarte mic si cand nu mai e plina incepe sa fie destul de inconfortabil sa scoti crema din tub.
2. Pretul - este un pic mai scumpa decat cremele normale dar merita
3. Ustura- cateodata mai ales daca am folosit produse de curatenie pe baza de clor sau domestos ma ustura cand imi dau cu ea

Concluzie:
Pentru mine e cea mai buna crema de maini incercata pana acum si merita toti bani.
Asa ca go buy and be beautiful!

Pupicei\(^*^)/

marți, 20 noiembrie 2012

Cosmopolitan spa

Se pare ca febra voucherelor a cuprins Romania si pe mine implicit, asa ca am achizitionat un vaucher de pe Zumzi.ro la Salonul Cosmopolitan spa.
Salonul este aproape de Piata Alba Iulia e foarte dragut, micut dar cochet si bine organizat.
Am avut 2 vouchere la ei odata tuns si coafat si odata vopsit mani pedi.
La coafor s-a ocupat de mine Georgiana care a fost foarte draguta si priceputa, iar la mani Elena a fost ok.
Eu am fost multumita si de servicii si de atmosfera si o sa revin cu drag sper sa aiba si preturi bune.
http://www.cosmopolitanspa.ro/

Pupicei \(^•^)/

Bain Force Arhitect by Kerastase

Este primul produs din gamma Resistance de la Kerastase care mai contine Ciment Anti-Usure si Ciment Thermique(de care am mai vorbit ).
Produsul este un sampon profesional care promite sa ajute parul tau sa isi recapete vitalitatea si resistenta intarindui structura de la radacina pana la varfuri.
Eu m-am indragostit de el si daca nu ar avea pretul asta cred ca mi-as cumpara 1 bax :).Parul meu in momentul de fata este un saten castaniu dar sub aceasta culoare am blond super deschis si cu toate astea am reusit sa stau 6 luni fara sa tund nici un cm din el si varfurile sunt sanatoase parul straluceste.
Nici nu mai are rost sa scriu avantaje si dezavantaje pentru ca singurul dezavantaj din punctul meu de vedere e pretul.
Dar pentru cele dintre voi care sunteti din Bucuresti am o veste buna puteti gasii un set editie limitata care contine Bain Force Arhitecte, Ciment Anti-Usure si Ciment Thermique la 90 lei.Este un magazin in Mall Afi numai cu produse profi.
In concluzie daca vrei sa ai un par sanatos, plin de stralucire si fara varfuri deteriorate numai sta pe ganduri .
Pupicei \(^•^)/

vineri, 16 noiembrie 2012

Un Nou Inceput :)




Salut!

Din pacate scarbiciul si lenea:) m-au tinut departe de blogulet dar incepand de astazi l-am reactivat.Asa ca pregatitiva am sa descatusez pareri si opinii despre multe multe produse si mai nou as vrea sa ma dau cu parerea si fata de saloanele pe unde am mers, merg sau voi merge.
Daca o sa pot sa fiu de ajutor macar unei persoane in luarea deciziei corecte cu privire la un produs sau un salon de infrumusetare eu sunt fericita.
Sunt nerabdatoare sa va prezint un set de produse de hair care care mie mi-au transformat parul si m-au ajutat sa il pastrez lung, frumos si cat se poate si sanatos chiar daca il agresez non stop:)-ce sa-i faci nu ma pot abtine-.
Apoi un salon unde m-am simtit super plus multe alte sfaturi despre frumusete atat exterioara cat si interioara.

Pupici \(^o^)/